Thursday, June 9, 2011

tempahan baju raya

Posted by HomeMade.By.Azza at 2:04 PM
(Allahumma bariklana fi rajab wa syaaban waballighna ramadhan)



Ya Allah berkatkanlah kami dalam bulan rejab dan syaaban, 


dan sampaikanlah kami dengan bulan ramadhan...


ex-mrsm k.lipis


sempena hari raya yg bakal menjelma,pasti ramai yang bertanya, baju raya warna pe tahun ni? dah beli ke? dah tempah ke?
kalau beli tak size la plak,kalu tempah leh pilih kain sendiri dan paling penting x mahal sgt. 


oleh yang demikian, kami dengan ini membuka tempahan menjahit baju kurung untuk hari raya. 
baju kurung dewasa dan kanak-kanak.


memandangkan ramadhan bulan mengumpul pahala sebanyak2nya, maka xde lah nak terima tempahan banyak sangat sebab kalau boleh nak cari masa untuk beramal ibadat juga... oleh itu tempahan yang lewat mungkin x dapat dipenuhi... siape cepat dia dapat...


contact me for further info. tq


~love



3 comments:

HomeMade.By.Azza on June 9, 2011 at 2:18 PM said...

harga upah:
baju kurung dewasa RM30 sepasang
baju kurung kanak-kanak RM15 sepasang

Sireh on July 1, 2011 at 2:44 PM said...

macam mane nak tempah baju kurung raya?

HomeMade.By.Azza on July 1, 2011 at 3:11 PM said...

salam sireh, boleh email saya di homemade(dot)by(dot)azza(at)gmail(dot)com

nnt saya boleh bagi address rumah untuk hantar kain utk dijahit dan baju contoh

tq

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez