Thursday, June 30, 2011

kueh raya dan juga tak raya sgt

Posted by HomeMade.By.Azza at 11:09 PM
salam...
last week berpeluang pulang ke kampung halaman, walaupon sekejap tapi sgt produktif..
cakap banyak macam malas nak taip...layan gambar aje...

square almond

crispy oat

sweet lovely cookies

chocolate chips cookies

Tart chocolate
rasa seme alhamdulillah sedap... wat awal2 untuk buat sample..kot2 ade yg berkenan boleh la order,
business ni dikelolakan oleh my sister...

dan yg ini pula oleh my umi...tp ni x rayer punyer...

kueh ketayap aka gentar alam

chocolate cake by cik lang
okeyh... byk kan nak kena mkn, smp abi wat2 tido sbb nak elak kena panggil makan... itu pon xmasuk lagi kueh karipap, mee goreng, nasi goreng, dll... biasala nenek excited ramai org kat rumah, so seme org kena makan byk2...se'eh dah perot..

anyway, it was a great weekend for us...

p.s: berminat dgn kueh raya? email me at homemade(dot)by(dot)azza(at)gmail(dot)com
      more kueh raya to come

love~~~

0 comments:

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez