Friday, June 24, 2011

blause labuh

Posted by HomeMade.By.Azza at 10:06 PM
salam wbt..

alhamdulillah ala kulli hal..

pagi td cek fb then my bestfren pm me asking about baju blause... chat2 rupenye dia dh nk g keje...hihi all the best zazzzz......

pastu, baru la berazam nak menyiapkan projek 1st-time-blause ku itu...dah lama dah start gunting tp bila part jahit lengan x sama...so terbantut la itu projek...tp bila zazzz tanye, mcm nak kena siapkan jer...baru tau pandai k x...hehehe

tadaa....




jenis kain yg diguna menjadikan is tampak mcm formal....mcm jer la kan...tp ok what utk g ofis... tp x nak g ofis pon xpe..jusco au pun ok...next time nak guna kain bunga2 plak la baru casual looking gitu...uhuks

okey... hari ni dah belajar lagi satu skill, kalau nak beli baju blause labuh takat lutut mcm ni, maybe abi kena keluarkan duit sebanyak RM60-70, kalau dapat la kan... so abi jgn risau, kita x yah beli baju siap, abi bayarkan umi beli kain cukup la....tq!

"umi, humaira nak try dulu boleh?"
ade budak excited bila baju umi jahit dah siap..seme jadi dia punyer...
have a great weekend everyone!!!

new update, cik lang sedang berusaha menjadi model terbaik bersama baju rekaan bertemankan humaira untuk hilang debar..hihi


tq cik lang, humaira dapat beskal baru...nee noo nee nooo...
love~~

0 comments:

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez