Tuesday, February 1, 2011

baju kurung umi dan baby

Posted by HomeMade.By.Azza at 11:45 AM
salam, 
seperti yg dijanjikan, inilah 2 pasang baju kurung untuk kenduri kakak ku sabtu ni
colour: blue @ baby blue
fabric: satin silk @ sutera satin (sgt lembut dan susah nak handle)

 one for humaira...
 and one for umi...
yeahh... tp nape mcm kosong sgt je? oh sbb kain xde gmbr pe2...
ape kate kita buh something yg agak bling2...

 so, I order this set of diamond
dan memerlukan ketelitian dalam melekatkan diamond ke atas kain yg dah siap
tadaa.....
baju yg plain tadi sudah bertukar meriah dan sesuai dipakai di hari bersejarah...
ni untuk lengan baju umi
yang ni untuk baju baby... cutee!
baju plain kini berseri,
 dan ini kain baju kurung untuk baby, okey... siap kain susun lagi untuk dia
yg ni umi... kemasan super... mcm tempah jer...
anyway, alhamdulillah...
gambar baju ni in action akan di upload later
love~~

0 comments:

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez