Friday, December 31, 2010

Shoulder bag

Posted by HomeMade.By.Azza at 5:37 PM
 Alhamdulillah, disebalik kesibukan dan kecelaruan yg berlaku, sempat jugak tu siapkan satu bag
and it was adapted from shoulder bag by Harrods, yang dibeli oleh kakak ipar ku di London, okey!

 seperti biasa mesti mau ada itu inner, kasi cantik dan kemas sama itu bag
and ada tapak kasi keras

dan kemasan zip, mudah dibuka dan ditutup

kemasan tepi yg cantik, serius sama mcm Harrods

memang boleh jual, anyone?
but this one go to cik lang, kira upah la ni kan tolong dekat itu pasar... hihi

love~~

3 comments:

nur on January 3, 2011 at 11:56 AM said...

cantiknye beg ni azza...nk satu hehe..ade bli kain ikea lama dah tp mls nk buat...nti akak kasi azza ek..bile nk turun kl habaq tau...

nur on January 3, 2011 at 11:57 AM said...

ops..ni kak nana tau

HomeMade.By.Azza on January 11, 2011 at 4:49 PM said...

okay kak nana.. kain ikea slalunye cantik n sesuai wat beg

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez