Sunday, December 26, 2010

Diapers stacker

Posted by HomeMade.By.Azza at 10:29 PM
Alhamdulillah....  dapat jugak tangkap gambar2 ni selepas pergi 3 walimah dalam 2 hari, puas...
yer of course gmbr walimah lg menarik drpd gmbr ni, tp x leh post kat cni... 


A Diapers Stacker


with ribbon and ric-rac tape

(nmpk rajin sket) sebab leceh jugak nk buh mende tu


 inilah hasilnya, dengan handle supaya leh gantung di mana2
di katil baby (yg ada sticker princess yg humaira suke ketok2), di dinding, di pintu or di mana2
so xde la diapers tu dok dalam plastik pembungkusnya sahaja kan...
nice!

love~~

1 comments:

Hikbal Ujir on December 28, 2010 at 11:28 PM said...

go creative!

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez