Thursday, December 23, 2010

Bib & Blanket

Posted by HomeMade.By.Azza at 4:47 PM
Alhamdulillah...ramai akhawat yang baru menimang cahaya mata dan tak lupa juga yang bakal menerima baby.
Jadinya, kena la sediakan hadiah untuk baby mereka kan...

Tapi, paling suke kalu dapat bagi hadiah yg senang dan selalu diguna. Fikir punya fikir, dapat la idea ni...

A Baby Blanket and


 A bib


A snap bib actually


so that, mudah untuk pakaikan pada baby mereka. Mungkin newborn baby x makan mende lain selain susu ibu so guna k bib ni? tp sebenarnye ada baby yang kena pakai bib dari kecik sebab x dpt control air liur lalu membasahi baju mereka yang baru dpt tu... so better be ready.. hehe


fabrik yg digunakan adalah jenis flannel and I love it, baby pon love jugak sebab lembut dan penebat haba yg baik.

okay, the blanket and the bib are ready for the lucky baby and definitely for baby boy sebab ada print gambar bola... cute!!!

love~~

0 comments:

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez