Tuesday, December 21, 2010

baby blanket aka baby sleeping bag

Posted by HomeMade.By.Azza at 9:45 PM
alkisah... setelah berumur 7bulan, humaira sudah pandai meniarap, merangkak, berguling2... alhamdulillah
tapi ada satu masalah especially bila dia tido, walaupon telah di selimut dan dibedung, tetapi bila tgh malam seme dah x melekat kat badan dia.... sebab dia bergolek2 walaupon pejam mata... 

makanya dia akan kesejukan di tgh malam dan mudah dijangkiti selsema...hermm
oleh itu, ummi nya mendapat inspirasi untuk membuat selimut yg tidak akan hilang di tgh malam

tadaaaa!!!!!


 baby blanket aka baby sleeping bag!


dengan zip di bahagian depan, mudah untuk masukkan baby


dan butang di bahagian bahu

fabrik yg digunakan adalah jenis flannel yg tahan sejuk dan sesuai untuk baby kerana lembut


insyaAllah humaira tidak sejuk lagi dan x perlu kongsi selimut dgn ummi....
dgn syarat humaira tak tido macam ni... adoi...
yang best nya selimut ni boleh pakai sambil dia golek2, merangkak dan ape2 yg baby suke buat...
good nite humaira....plz go to sleep, ummi nak tido...

love~~

3 comments:

HomeMade.By.Azza on December 23, 2010 at 10:15 AM said...

memang menarik la blanket ni... humaira x sejuk lagi...

Nurul Haizad on April 16, 2015 at 4:51 PM said...

Sis..nak bli..

Nurul Haizad on April 16, 2015 at 4:51 PM said...

Sis..nak bli..

Post a Comment

 

Homemade.By.Azza Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez